Za studena lisované krmivo cdVet Fit-Crock Basic 10 kg (velké kousky-granule) RAW

Fit1

Kč 1,528s DPH

Kč 1,364 bez DPH

Lahodné krmivo pro velká plemena. Základní TOP krmivo s hovězím masem pro běžně aktivní zdravé dospělé psy. 

 Za studena lisované přírodní kompletní krmivo Fit-Crock Basic z hovězího masa poskytuje široké výživové zaopatření běžně aktivním zdravým dospělým psům. Kromě velkého podílu masa obsahuje rostlinné složky s vlákninou pro čistá střeva, přírodní vitamíny, cdVet byliny, minerální látky a oleje. Šetrné lisování, kvalitní suroviny, doba trávení + optimální složení splňují kritéria konceptu pro částečný BARF (ráno krmivo / večer maso). Průměr válečků krmiva 6 mm a délka 10 až 15 mm.

Lisované za studena - cdVet Fit-Crock Classic je přírodní za studena lisované (neextrudované) krmivo pro psy s hodnotnými bylinami bez chemie a bez konzervantů. 

Receptura léčitelů - Receptura přírodních léčitelů zvířat z týmu cdVet sestavená podle přírodního vzoru široce zaopatřuje a zároveň přirozeným způsobem vyživuje organizmus psů. 

50 až 65% masa - Krmivo cdVet Fit-Crock Classic obsahuje 50 až 65% jehněčího masa z volného chovu ovcí a mořských ryb. Tento velký podíl masa odpovídá výživovým potřebám psů. 

Vláknina čistí střeva – Hrubě mleté rostlinné složky (klíčky, zelenina, mořské řasy, lněná semínka, cdVet byliny) dodávají další vitamíny, minerální látky, stopové prvky a důležitou vlákninu, která čistí střeva. 

Přírodní vitamíny – Maximum syrových složek, spolu s šetrným lisováním za studena zachovává enzymy a přírodní vitamíny. 

Umělé zatěžují - Proto do krmiva cdVet Fit-Crock Classic záměrně nepřidáváme ŽÁDNÉ UMĚLÉ VITAMÍNY, které organizmus zatěžují. Inspirací je pro nás příroda, podle které se řídíme. 

Základ výživy - Přírodě blízké složení krmiva cdVet Fit-Crock Classic, spolu s přiměřeným obsahem tuků a bílkovin poskytuje široké zaopatření a tvoří tak optimální základ výživy běžně aktivním psům. 

Ideální s BARFem - Přikrmování syrovým masem (kombinace s BARFem) zvyšuje bioaktivitu krmení a blíží se tak přirozené výživě psů. Průměr válečků krmiva 15 mm, délka 20 až 30 mm.

 

Složení krmiva cdVet Fit-Crock Classic:

Maso a vedlejší produkty živočišného původu (17 % hovězí masová moučka, 6,79 % krevní moučka, 5,5 % hovězí tuk), kukuřice, rýže, kukuřičné klíčky, moučka z mořských ryb, melasa, pivovarské kvasnice, mrkvová dřeň, mléko a mlékárenské produkty, řepná dřeň, lněný olej, extrakt z hroznových jader, slunečnicové expelery, vápenaté řasy (maerl), rašelina, sladový květ, kopřiva nať, březový list, ostropestřec nať, pampeliška, moučka z mořských řas. Hodnotné složení pro zdraví psů.


Analytické složky krmiva cdVet Fit-Crock Classic:

hrubý protein: 19,90%, hrubý tuk: 7,20%, hrubá vláknina: 3,25%, hrubý popel: 5,50%, vápník: 1,2%, fosfor: 0,7% 

Poznámka: Obsah bílkovin a tuků je oproti často velkým podílům v extrudovaných granulích optimalizován pro skutečnou aktivitu rodinných psů (jejich nadbytek musí organismus s následky přetížení vyloučit).

 

Kopřiva, pampeliška, ostropestřec mariánský, zvápenatělé mořské řasy, sladkovodní řasy, ovocné extrakty a směs léčivých cdVet bylin významně podporují zdraví našich psů. 

 

 


Základní byliny jako bříza, ostropestřec, pampeliška, kopřiva a rozmarýn podporují zdraví


Březový list: pročišťuje ledviny a močové cesty, čistí krev. Navíc zlepšuje kvalitu srsti a má dezinfekční účinky, podporuje metabolismus, tiší bolesti pohybového aparátu. 

Ostropestřecchrání játra před vlivem toxinů a podporuje jejich regeneraci, podporuje aktivitu enzymů. Zlepšuje funkce žlučníku a pomáhá při depresích. 

Pampeliška: podporuje krvetvorbu, tok žluči a pročišťování ledvin, pomáhá spolu s kopřivou při všech revmatických těžkostech, zánětech močových cest a ledvinových kamenech.

Kopřiva: podporuje látkovou výměnu, prokrvuje a rozšiřuje cévy, je bohatá na minerální soli, rozpustnou kyselinu křemičitou, aminokyseliny, vitamíny, karotenoidy a flavonoidy. 

Přírodní rostlinný olej: doplňuje potřeby organismu v oblasti esenciálních mastných kyselin (omega 3, omega 6). Olej je lisovaný za studena, což garantuje zachování hodnot obsažených látek a přírodních vitamínů. 

Rozmarýn: podporuje lepší trávení, vylučování žluči a moči. Pomáhá proti nadýmání a při nízkém krevním tlaku – stimuluje krevní oběh, zároveň má uklidňující účinky. 

Pivovarské kvasnice: jsou bohaté na přírodní vitamíny B, stopové prvky a esenciální aminokyseliny, mají probiotické účinky, podporují trávení, zlepšují přijímání živin, vážou toxiny, podporují ochrannou bariéru střevní sliznice a nespecifickou imunitu střeva.

 

Doporučená dávka krmiva cdVet Fit-Crock na 1 den je pouze rámcové doporučení při krmení jen samotným krmivem. Při kombinovaném krmení se syrovým masem pak o množství masa zmenšíme dávku krmiva. Krmnou dávku v praxi upravíme podle potřeb našeho psa – když tloustne tak ubereme a naopak.

Méně je zdravější – Při nastavování krmné dávky krmiva cdVet Fit-Crock začneme krmit raději na spodní hranici doporučeného dávkování – zde se řídíme ověřeným základním pravidlem, že méně krmiva je lepší než více (měné je zdravější než přejídání). 

 

 

 Denní dávka krmiva cdVet Fit-Crock

 
 ● Nejmenší pes ... (1až 5kg) ………. 50 až 100 gramů 

 ● Malý pes …...… (5 až 10kg): …….100 až 200 gramů 

 ● Střední pes ..... (10 až 20kg) …… 200 až 300 gramů 

 ● Větší pes …..... (20 až 35kg) ....... 300 až 400 gramů 

 ● Velký pes ....... (35 až 50kg) ....... 400 až 500 gramů 

 ● Největší pes ... (50 až 65kg) ....... 500 až 600 gramů

 

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

2 dalších produktů ve stejné kategorii: